Βλέπετε μια παλιά εκδήλωση. Η πώληση εισιτηρίων και η υποβολή εργασιών έχουν κλείσει.
Έχετε ήδη λογαριασμό;
Είσοδος

8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αθήνα)

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Το 8ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ) αποτελεί πλέον θεσμό όσον αφορά την ανταλλαγή και διακίνηση ιδεών σχετικών με τη χρηματοοικονομική μηχανική και τραπεζική στον Ελληνικό χώρο. Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων καθώς και η διάδοση μεθοδολογιών για την ανάλυση και λήψη αποφάσεων στο χώρο της Χρηματοοικονομικής, από τα μέλη της Εταιρείας, αλλά και όποιων άλλων το επιθυμούν.
 
Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με τη συμπλήρωση 180 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Επίσημος προσκεκλημένος του 8ου Εθνικού Συνεδρίου της ΕΕΧΜΤ θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Εμμανουήλ Ξανθάκης, ο οποίος θα βραβευτεί από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ για την πολυετή προσφορά του και το έργο του στη Χρηματοοικονομική και το Τμήμα στις 18 Δεκεμβρίου 2017.
 
Επίσημος προσκεκλημένος του 8ου Εθνικού Συνεδρίου της ΕΕΧΜΤ θα είναι ο Καθηγητής του Montpellier Business School Μάνθος Ντελής, ο οποίος θα βραβευτεί από την ΕΕΧΜΤ για το έργο του στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική στις 19 Δεκεμβρίου 2017.
 
 

Υποβολή Εργασιών

Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά περίληψη της εργασίας τους μέχρι 21/11/2017 στη διεύθυνση:

https://febs2017gr.eventsadmin.com/Submission

Η περίληψη μπορεί να είναι γραμμένη στα Ελληνικά, και θα πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: (1) τίτλο της εργασίας, (2) ονόματα συγγραφέων, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση, (3) κείμενο 300 έως 600 λέξεων, στο οποίο θα αναλύονται οι στόχοι της εργασίας, η μεθοδολογία προσέγγισης, οι εφαρμογές και τα σημαντικότερα αποτελέσματα.
 
 

Δημοσίευση Εργασιών

Επιλεγμένες εργασίες που θα παρουσιαστούν στη συνάντηση θα δημοσιευθούν ύστερα από κρίση σε ειδικά τεύχη επιστημονικών περιοδικών. Οι εργασίες που θα υποβληθούν για δημοσίευση θα πρέπει να είναι γραμμένες στην Αγγλική γλώσσα.
 
Τα περιοδικά στα οποία θα δημοσιευτούν, ύστερα από κρίση, επιλεγμένες εργασίες είναι:
 
1. International Journal of Financial Engineering and Risk Management

2. Quantitative and Qualitative Analysis in Social Sciences